Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [v9.26.1.2783]

Puan: 4.89 (Oylar: 7)
Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [v9.26.1.2783] 1 Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [v9.26.1.2783] 2 Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [v9.26.1.2783] 3 Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [v9.26.1.2783] 4 Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [v9.26.1.2783] 5 Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [v9.26.1.2783] 6

Plex Premium Film & Dizi Uygulaması MOD APK [9.26.1.2783] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Dizi, Film, Canlı TV gibi birçok aktivite bu uygulama içerisinde.


Plex Premium 9.26.1.2783 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. Kilitler açık

Toplumun eğlencesine yönelik mevcut talep, her zamankinden daha karmaşık ve talepkar hale geldi. Temel olarak, artık her şey çeşitlendirildi, böylece insanlar eğlence ihtiyaçlarına uygun her şeyi isteyebilirler. Netflix izlemek için televizyonunuzun önünde saatlerce rahatça oturabilirsiniz. Sizin için önerdikleri programlar çok güzel ve izleyicilerinin hiçbir çıkış yolu olmadan delicesine aşık olması mümkün. Plex, Google Play'de 10 milyondan fazla indirme aldığında gerçekten başarılı bir araçtır. Bu, yayıncısının topluluğunu karşılayan özellikler sunmaya devam etmesi için muazzam bir motivasyondur.Son sürümünde, kullanıcı topluluğunu memnun eden birçok yeni şey yayınlandı.


Plex Premium v9.26.1.2783 MOD APK


“Plex” in en belirgin özelliği, tüm favori medya türlerinizi tek bir yerde birleştirmesidir. Bu, tek bir uygulamada TV izleyebileceğiniz, müzik dinleyebileceğiniz, radyo ve diğer birçok türü dinleyebileceğiniz anlamına gelir. Ve büyük veya küçük herhangi bir ekrana aktarabilir. En sevdiğiniz podcast'ler, web şovları, TIDAL'den müzik akışı ve çevrimiçi haberlerle birlikte sunulan tüm video, müzik ve fotoğraf kitaplıklarınız titiz ve bilimsel yönetim sistemleriyle bir araya getirilir ve sorunsuz bir şekilde çalıştırılır. Ayrıca, havadan yayın yapan TV'de programlar izliyorsanız, bunları özgürce kaydedebilirsiniz. Her şeyin keyfini ücretsiz olarak nazikçe çıkarın.


Netflix Premium APK


Tüm kişisel medyanız - fotoğraflar, müzikler, filmler, şovlar, hatta DVR-ed TV, ekranı olan ve ona sahip olan tüm cihazlara yüklenebilir. Bu aslında birçok farklı uygulamanın yapabileceği kadar basittir. Üst düzey cihazlar bile varsayılan olarak onunla donatılmıştır. Ancak, "Plex" in en önemli farkı, her şeyi güzel, basit bir arayüzde dönüştürecek olmasıdır. Hizmet kalitesinden memnun kalacaksınız çünkü her şey kullanıcıyla en iyi şekilde iletişim kurarak en uygun şekilde görüntüleniyor. Açıklamalar, sanat eserleri ve diğer ilgili bilgiler müşterilerimize hizmet etmek için her zaman mevcuttur.


Plex nedir


59 milyon yüksek kaliteli parça ve 250.000 müzik videosu melodiyi sevenler için odak noktası olacak. Uygulamanın devasa hazinesinde her zaman büyüleyici içerik bulabilirsiniz. TIDAL'den müzik akışının keyfini çıkarın veya kitaplığınızı doğrudan "Plex" de senkronize edebilirsiniz. Sadece kulaklığı takın ve her şey ciddiye alınacaktır. Uygulamada bulabileceğiniz müziğin yanı sıra, podcast'ler de sunuyor. Kullanıcılar, düzenli olarak görüntülenen kişiselleştirilmiş öneriler aracılığıyla favori podcast'lerine hızlıca erişebilir veya yenilerini bulabilir. AI izleme bilgileri sayesinde. Artı: 30 saniyelik atlama, hızlı oynatma, değerli keşif ve cihazlar arası oynatma durumu için tam Plex tarzı destek, eğlence deneyiminizi kolay ve hızlı bir şekilde özelleştirebilirsiniz. Her şey ekrana entegre edildi,


Android Plex Ücretsiz Pro Apk indir


Web şovu, son zamanlarda yaratılan yeni eğlence türlerinden biridir. Hiç bir platforma bağlı değildir, bu da filmi daha çok kullanıcı deneyimine dayandığında öncekinden daha çeşitli ve daha canlı hale getirir. Bununla birlikte, "Plex", kullanıcıların ihtiyaç duydukları şeyi kolayca bulabilmeleri için bu türü uygulamasına da entegre eder. Web'de eskisi gibi dolaşmalarına gerek yok çünkü her şeyin net ve görsel olarak önerileri var. Uzaktan erişim, paylaşım, güvenlik ve yayınlama gibi ücretsiz özelliklerin keyfini çıkarın, hepsi hızlı bir şekilde ve herhangi bir kuruş olmadan sağlanacaktır. Bununla birlikte, premium sürümü kullanmak istiyorsanız, Google Play'den satın almaktan çekinmeyin. Ücretsiz olan premium özellikleri kullanacaksanız, bu makalenin altına apk dosyası eklenmiştir.


Android Dizi Film Uygulaması indir


x86_64 aygıtları oldukça geniş bir ekrana sahiptir ve birkaç uygulama onlara uyumluluk sunduğunda her zaman sorun yaşarlar. Ancak, "Plex" bu tür ekran çözünürlüğünü eklerken kullanıcıların gereksinimlerini karşılamıştır. Aslında bu özellik sayesinde çok hantal olmayan ancak tatmin edecek kadar büyük cihazların keyfini kolayca çıkarabilirsiniz. IPv6'daki çökme hatası düzeltildi. Güvertede ve Devam Et İzleme merkezleri artık eskisinden çok daha hızlı ve daha da doğru tepki veriyor. Ayrıca, arayüz etkileşimindeki bazı özellikleri ve navigasyon - kontrol sistemini günceller.


Plex Premium İndir


Bir önceki android uygulama Facetune2 APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 7 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar