Amazon Prime Video Premium MOD APK [v3.0.311.9947]

Puan: 4.00 (Oylar: 9)
Amazon Prime Video Premium MOD APK [v3.0.311.9947] 1 Amazon Prime Video Premium MOD APK [v3.0.311.9947] 2 Amazon Prime Video Premium MOD APK [v3.0.311.9947] 3 Amazon Prime Video Premium MOD APK [v3.0.311.9947] 4 Amazon Prime Video Premium MOD APK [v3.0.311.9947] 5

Amazon Prime Video Premium MOD APK [3.0.311.9947] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. The Boys, Game Of Thrones, The Marvelous Mrs. gibi Amazon Originals dahil film, dizi ve spor programları izleyin.


Amazon Prime Video Premium 3.0.311.9947 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. Ücretsiz aylık abonelik
  2. Amazon Originals'a erişin
  3. 4K, HDR çözünürlüğü mevcuttur
  4. 150'den fazla altyazı dili mevcuttur (Lütfen ayarlardan seçin)
  5. Fire TV, Apple TV, Android TV'ye yayınlama desteği…
  6. ** Resmi Amazon Prime uygulaması değiştirilemez ve Amazon Prime'ın ne kadar güvenli olduğunu anlayacak kadar akıllı olduğunuzu düşünüyorum! Burada, onu Amazon Prime'a dönüştürmek için başka bir film oynatıcı kullandım, her şey Amazon Prime gibi. Elbette, altyazılar da dahil olmak üzere Amazon Prime'ın sahip olduğu tüm filmler, diziler var.


Amazon Prime Video Premium MOD APK


Filmleri ve dizileri izlemek, birçok insanın tercih etme eğiliminde olduğu mükemmel bir eğlence seçeneği gibi görünüyor. Günümüzde internetin yanı sıra cep telefonlarının da patlamasıyla, yukarıdaki bu iki özelliği birleştiren bir uygulamaya sahip olmak kaçınılmaz. Ancak burada durmadan kullanıcılar özgürce seçim yapabilecekleri değerli bir kaynağa da sahip olmak istiyorlar. Amazon Prime Video'nun tanıtılmasının nedeni de budur . Avucunuzun içinde artık çeşitli ve büyüleyici bir eğlence kaynağı bulunuyor. Devasa Amazon'un sahip olduğu ve işlettiği bu uygulama, The Marvelous Mrs Maisel, Tom Clancy's Jack Ryan ve Tumble Leaf çocuk dizisi gibi kullanıcıların kiralaması veya satın alması için diziler ve filmler sunacak. Peki, "Amazon Prime Video" nun başarısını sağlayan nedir? Yoksa sadece Amazon'un itibarı mı?


Amazon Prime Video İndir


Temel olarak, Amazon Prime Video, kullanıcılar için önemli bir içerik bankasıdır. Burada film veya dizi izleme ihtiyacı karşılanmaktadır. Kullanıcıların videoları çevrimdışı görüntüleme için her yerde, her zaman indirmelerine olanak tanır. Ayrıca Chromecast kullanarak telefon veya tabletlerden TV ekranına aktarım yapabilirler. X-Ray ile kullanıcılar siz onları izlerken oyuncular, şarkılar ve videoyla ilgili sınavlar hakkındaki IMDb verilerini görüntüleyebilirler. Prime Video Channel ile Prime üyeleri, özellikle HBO, SHOWTIME, STARZ ve Cinemax gibi popüler kanallar olmak üzere 150'den fazla premium'a abone olabilir. Yalnızca istediğiniz kanallar için ödeme yapın, kablo gerekmez, istediğiniz zaman iptal edin! Ek olarak, kullanıcılar yeni çıkan filmler ve güncel diziler dahil olmak üzere 100.000'den fazla filmden satın almak veya kiralamak için birçok çekici seçeneğe sahip olacak.


Amazon Prime video - android tv apk


İnternet üzerinden video aktarımının düzgünlüğü inkar edilemez derecede önemlidir. Sürekli kalabalık olan bir film izlemekten zevk alan kullanıcılar olmayacak. Bu, izleyicilerin bir filmi veya şovu izleme ilgisini kesinlikle azaltacaktır. Amazon Prime Video, yayıncı uygulamanın aktarım hızıyla çok ilgilendiğinde bu sorunu çözebilir. Cihaza bağlı olarak Amazon, 4K (UHD) ve Yüksek Dinamik Aralık (HDR) 'a kadar akışı destekler. Bu, videonun kalitesi orijinal içeriğine kıyasla UHD / HDR'ye ulaşabildiğinde kullanıcılara en iyi görüntüleme deneyimini getirecektir. Ek olarak, kullanıcılar ayrıca 5.1 Dolby Digital veya Dolby Digital Plus ses ile 1080p (HD) akışı ile desteklenecektir. Satın alınabilen programlar için (ve müşterilerin Amazon Prime aboneliklerine dahil olmayan), HD seçenekleri genellikle ek fiyatlarla sunulur. 2,99 $ 'dan başlayan kiralamalarda benzersiz bir film ve TV şovu koleksiyonu alınabilir. Yayınlandıktan hemen sonra her yeni bölümün keyfini çıkarmak için TV bölümleri satın alın veya TV Season Pass ile kaydedin!


Amazon Prime Türkiye


Amazon Prime Video dünya çapında mevcuttur (Çin, İran, Kuzey Kore ve Suriye hariç). Bu nedenle, bu uygulamanın popülaritesi hiç de küçük değil. Hizmet, bir web oynatıcı aracılığıyla akışı desteklemenin yanı sıra Amazon Fire markalı cihazlar ve üçüncü taraf mobil cihazlar, dijital medya oynatıcılar (özellikle Roku), video oyun konsolları ve ayrıca akıllı TV'lerdeki uygulamaları destekler. Bu uygulamanın benzersiz özelliği, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için yükseltme ve iyileştirme çabasıdır. Yakın gelecekte uygulama, dünyanın dört bir yanındaki insanlardan büyük ilgi gören bazı gerçekten muhteşem filmler yayınlayacak. ToyStory 4, Midsommar, Annabelle Comes Home ve Spider-Man: Far From Home (RIP, Marvel Spidey) gibi güncel popüler filmlerin tümü kiralanabilir veya satın alınabilir. Resmi üye olarak, ne gibi faydalar sağlanacak? Amazon Originals'daki özel ödüllü programlar da dahil olmak üzere binlerce popüler filmi ve TV şovunu hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilirsiniz. Üyeler ayrıca sınırsız fotoğraf depolama, ücretsiz müziğe erişim ve Kindle e-Kitaplarına bağlanma avantajlarından da yararlanabilir.


Amazon Prime Android TV


Amazon Prime Video'nun başarısı, Amazon'un özel yatırım ve akıllı geliştirme yöneliminden geliyor. Uygulamanın bir kullanıcısı olarak, neyi sevdiğinizi bulmak için birçok seçeneğiniz olacak. Uygulama, kullanıcılara en uygun ve modern izleme deneyimini sağlamak için en iyisini sunar. Kullanıcılar Amazon Prime Video'yu indirirken pişman olmayacak. Uygulamadaki en sıcak başlıkların hiçbirini kaçırmayalım.


Amazon Prime Video İndir (MOD, Abonelik / Premium)


Bir önceki android uygulama Yandex Music Premium APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 9 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar