Opera Mini Mega MOD APK [v61.0.2254]

Puan: 4.58 (Oylar: 6)
Opera Mini Mega MOD APK [v61.0.2254] 1 Opera Mini Mega MOD APK [v61.0.2254] 2 Opera Mini Mega MOD APK [v61.0.2254] 3 Opera Mini Mega MOD APK [v61.0.2254] 4 Opera Mini Mega MOD APK [v61.0.2254] 5 Opera Mini Mega MOD APK [v61.0.2254] 6

Opera Mini Özellikli MOD APK [61.0.2254] - Android için son sürümü ücretsiz indirin! Birden fazla özelliği olan bu internet tarayıcısının hastası olacaksınız.


Opera Mini MOD APK AÇIKLAMASI


Mod Özellikleri:

  1. • Diller: Ang, Rus, Ukr
  2. • PngQuant ve Zipalign'da grafik optimizasyonu
  3. • Analitik / reklam kaldırıldı 
  4. • Android emülatörü kaldırıldı 
  5. • Google oyun hizmetlerine olan bağımlılık kaldırıldı
  6. Başlangıçta kaldırıldı  
  7. • Hata ayıklama bilgileri kaldırıldı 
  8. • Yinelenen grafikler kaldırıldı
  9. • üst / alt. kenarlıklar
  10. • Koyu alt çubuk
  11. • Değişen uygulama simgesi
  12. • Ultra modda uygulamayı sıkıştır
  13. • mimari kol7


Opera Mini'yi uzun süredir kullanan ve her güncellemeye bağlı kalanlar için, kesinlikle bunun çok hafif bir tarayıcı olduğunu ve diğer tarayıcıların sunmadığı birçok kullanışlı özellik sunduğunu göreceklerdir. Peki onu bu kadar özel yapan nedir? Birincisi, bu tarayıcının markasının uzun süredir birçok insanla ilişkilendirilmiş olmasıdır. Ancak bu, durduğu anlamına gelmez, bunun yerine, özellikleri sürekli olarak güncellerler, mevcut akıllı telefona oldukça eksiksiz bir sürüm getirmek için arayüzü değiştirirler. Ayrıca, reklam engelleme, video indirme, gece modu gibi pek çok avantajı ile Android cihazlar için hızlı, güvenli bir web tarayıcısı… Hadi öğrenelim ve bu uygulamayı inceleyelim!


Opera Mini indir APK


Hızlı web gezintisi Opera Mini, Symbian döneminden beri ünlü olan Java tabanlı sürümlerden geliştirilmiştir ve artık iOS ve Android gibi akıllı mobil platformlarda mevcuttur. Son araştırmaya göre, şu anda en hızlı tarayıcı, mobil platformlarda Google ve Chrome'dan% 72, UC Tarayıcıdan% 64 daha fazla. Bunu başarmak için uygulama, ağ üzerinden dolaşırken verileri sıkıştırabilen özel bir teknoloji geliştirdi. Bu sayede kullanıcılar diğer tarayıcılardan daha hızlı web yükleme hızı görebilirler.


Opera MOD APK indir


Ayrıca, benzersiz sıkıştırma teknolojisi sayesinde Opera Mini, 3G verilerini daha fazla kaydetmeye yardımcı olur. Çalışmaya göre uygulama, 3G verilerini Chrome'a ​​kıyasla 3,5 kat, UC Browser'a kıyasla yarı yarıya azaltıyor. Ortalama olarak 1 ay yaklaşık 90 Mb tasarruf sağlayabilir. Bu verilerle, 45 dakika video oynatma veya 4 saatten fazla müzik çalma elde edebilirsiniz. Bazen 7,5 saatlik rahat internet gezintisi veya Facebook'ta 260'a kadar durum güncellemesiydi. Sadece bu da değil, uygulama aynı zamanda hızı en üst düzeye çıkarabilir ve verileri% 90'a kadar kaydedebilir, böylece kesintisiz internette gezinebilirsiniz. Akıllı göz atma, optimum deneyiminiz için tarama modunu seçerken, günlük veri tasarrufu durumunuzu kolayca kontrol edebilirsiniz. Harika, değil mi?


Opera VPN indir


Reklamlar, genellikle mevcut sayfa yükleme hızını etkileyen neden olarak da bulunabilir. Neyse ki, bu uygulama yerleşik bir reklam engelleme özelliğine sahiptir. Böylece internette daha iyi gezinebilir, sinir bozucu reklamlardan kaçınabilir ve deneyiminizi azaltabilirsiniz. Araştırmaya göre, reklam engelleme açıldığında, sayfa yükleme hızı normale göre% 14 veri tasarrufu sağlarken, sayfa yükleme hızı% 40 artacak. Şüphesiz uygulama size tamamen pürüzsüz web sörfü anları getirecektir.


Opera Pro Mod Apk


Artık bu uygulamanın sahibisiniz, böylece onu öne çıkarabilir ve istediğiniz şekilde göz atabilirsiniz. Sadece ekranın altındaki simgeye dokunun ve ayarları seçin, size daha iyi uyması için birçok şeyi değiştirebilirsiniz. Örneğin, telefonun içeriğinizi en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olurken, klasik, tek elle kolayca kullanabileceğiniz ve tablet, sekmeler arasında geçiş yapmanıza yardımcı olacağı gibi, aralarından seçim yapabileceğiniz 3 bölümden oluşur. Sadece bu da değil, aynı zamanda birçok farklı renge sahip temalar da var, onu seçtiğinizde uygulama üzerinde ana rengin değiştiğini göreceksiniz. Görme yeteneğiniz zayıfsa ve metin boyutunu artırmanız gerekiyorsa, sayfa düzenine gidin ve yazı tipi boyutunu değiştirin. Son olarak, tüm sistemin dilini değiştirmek zorunda kalmadan doğrudan yukarıdaki dili değiştirebilirsiniz.

 

Opera mini apkpure


Bazen web'de iyi bir hikaye izlerken, ancak kapatmakla meşgul olduğunuzda ve bağlantıyı kaydetmeyi unuttuğunuzda, onu tekrar bulmak oldukça zor, değil mi? Merak etmeyin, Opera Mini, veri kullanmadan çevrimdışı görüntülemeniz için yerleşik bir kaydetme özelliğine sahiptir, bu, çok fazla arama yaparken ve daha sonra araştırma için gözden geçirmek istediğinizde kullanışlıdır. Ayrıca kablosuz bağlantıda olduğunuzda haberleri yenileyebilir ve kaydedilen dosyaları kolayca yönetebilirsiniz. Hızlı erişim için, gezinme çubuğunuza çevrimdışı okumak için bir kısayol ekleyin.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 6 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar