The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [v38.0.1.143170]

Puan: 4.50 (Oylar: 2)
The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [v38.0.1.143170] 1 The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [v38.0.1.143170] 2 The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [v38.0.1.143170] 3 The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [v38.0.1.143170] 4 The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [v38.0.1.143170] 5 The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [v38.0.1.143170] 6

The Sims Mobil Para Hileli MOD APK [38.0.1.143170] - Android için en son sürümü ücretsiz indirin. Kendi zevkinize göre şehir inşa etmenin zevkini yaşayın.


The Sims Mobil 38.0.1.143170 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri: 

  1. Sınırsız Para hilesi
  2. Eğitimi tamamladıktan sonra, herhangi bir mobilya satın alın ve çok para kazanın!

Sim, şüphesiz simülasyon oyunlarının en ünlü markasıdır. İnsanlar bu türe bağımlı oldukları sürece bu oyunu kesinlikle bir kez deneyecekler. Şimdiye kadar, insanlar bilgisayarlardan çok akıllı telefonlar kullandıklarında, The Sims Mobile'ın bir sürümü herkesin ihtiyaç duyduğu bir şeydi. Bu, resmi bir EA ürünüdür, bu nedenle %100 tadını çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz. Oyuna gelen oyuncular fikirlerine göre bir şehir inşa edecekler. Buradaki insanlar aynı zamanda sevdiğiniz şeylere göre yarattığınız yaratıklardır. Yaratıcılığınızı sergilemekten ve eğlenceli saatler geçirmekten çekinmeyin.


The Sims Mobil v38.0.1.143170 MOD APK


Bu oyun aynı türdeki diğer oyunlardan bir farkı da, toplumun tüm yönlerini yönetecek olmanızdır. İlk olarak, oyuncu şehri yoğun, zengin bir yer olacak şekilde inşa etmeye çalışacaktır. Bunu yapmak için gereken tüm malzemelere sahipsiniz. Bununla birlikte, bir şehri geliştirmeye yetecek kadar sermaye elde etmek için, insanları yönetmeli ve kaynak yaratmalarını sağlamalısınız. Bu nedenle endişelenecek başka bir yönü ortaya çıkarır. Şehrinizde yaşayan vatandaşların çok fazla bakıma ihtiyacı olacak. Doğru politikaları belirlemenize ve özel hayatınıza da bakmanıza ihtiyaçları var. Bu insanlara Sims denir, birimler tüm değerlerinizi yaratmak için gereklidir.


The Sims Mobil 38.0.1.143170 Para Hileli APK


Diğer noktalar için yalnızca birkaç karakter oluşturabilirsiniz. Gelişmek için dikkat etmeniz gereken noktalar olacaktır. Ancak, "The Sims ™ Mobile" oyuncuların olabildiğince çok karakter oluşturmasına olanak tanır. Bu karakterleri özel kılmak için her şeyi tasarlamak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekecek. Her biri farklı bir iş yapmalı. Kariyer çeşitliliği nedeniyle, bu insanlar çeşitli ve canlı bir ekonomik ekosistem yaratabilir. Ekosistem ne kadar çeşitli olursa, şehriniz o kadar zenginleşir. 


The Sims Mobil 38.0.1.143170 Altın Hileli Apk


Oyuncular, kendi özelliklerini ekleyerek karakterlerini özgürce özelleştirebilirler. Birincisi, bir karakter yarattığınızda, sadece bedene sahip olurlar, kimliğe değil. Onlar için saç stilleri, kıyafetler, makyajlar ve aksesuarlar gibi görünümler eklemeniz gerekiyor… Hepsinde benzersiz kombinasyonlar oluşturmak için bir araya gelebilen ücretsiz şablonlar var. Ancak, satın almanız gerekmeyen özellikler bulunacaktır. Daha sonra yaşam koşulları düzeldiğinde mağazadan özgürce satın alabilirsiniz. Üstelik oyuncular Moda Mağazaları açarak moda tercihlerini tatmin edebilirler. O zaman, en güzel moda koleksiyonunu almak için ünlü tasarımcı Izzy Fabulous'a katılın.


The Sims Mobile hile 2023


The Sims Mobile'ı oynadığınız amaçlardan biri de Sims'e mükemmel bir yuva vermektir. İnşa eden karakterlerin para kazanmak için farklı amaçları vardır. İş yerinde geçen uzun bir günün ardından dinlenmek için bir eve ihtiyaçları vardır. Bu, oyunun ilgilenmeniz gereken başka bir yanı. Sim'ler bu evde mutlu olduklarında daha çok para kazanacaklar.


The Sims Mobil Apk indir Son Sürüm


Oyuncular, sahip oldukları parayı evlerini dekore etmek için daha fazla malzeme satın almak için kullanabilirler. Evinizin birçok farklı amaca hizmet eden birçok farklı odası olacaktır. Bu nedenle, size çok sayıda iç donanım sağlanacaktır. Sevdiğiniz konukları ağırlamak için oturma odasını çok resmi hale getirmelisiniz. Mutfak çok kullanışlı hale getirmeli ya da yatak odası konforu sağlamak için tüm olanaklarla donatılmış olmalıdır. Ayrıca kontrol ettiğiniz karakterler farklı mekanlarla etkileşime girebilir. Onları moda stüdyoları, restoranlar ve gece kulüpleri gibi benzersiz oyun yerlerine götürün.


The Sims Mobile Para Hilesi Programsiz


Elbette, mevcut çevrimiçi trendlerle birlikte The Sims ™ Mobile, internet üzerinden bağlı arkadaşlarınızla etkileşim kurmanıza da olanak tanır. Yüksek değerli hediyeler almak için görevleri birlikte yapalım. Sağlıklı topluluklara katılmak aynı zamanda evlerini nasıl dekore edeceğinizi öğrenmenize de yardımcı olacaktır. Oyuncular bile romantik ilişkiler bulabilirler.

Bu iki oyunun inanılmaz derecede benzer olduğunu görebilirsiniz. Ancak, The Sims Mobile'ın Maxis ve EA tarafından geliştirilen tam sürüm olduğunu bilmeniz gerekir. The Sims Mobile'ın PC'de The Sims 4'ün ve mobil cihazlarda Freeplay'in birleşik versiyonu olduğu söylenebilir. Bir Sim'i daha ayrıntılı olarak oluşturmak ve özelleştirmek, evler inşa etmek ve arkadaşlarla çevrimiçi oynamak gibi bazı şeyler de yenilenir ve eklenir. Bu kaliteli bir simülasyon oyunu, oynaması kolay, denemeye değer. Sims Mobile, gerçek dünyanızı özelleştirmeniz için sanal dünya olacak. Avantaj ve deneyimden yararlanın.


Sims Mobile İndir (MOD, Sınırsız Para Hilesi)


Bir önceki oyun olan Mobile Legends Bang Bang MOD APK sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 2 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar