1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [v1.3.1]

Puan: 5.00 (Oylar: 1)
1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [v1.3.1] 1 1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [v1.3.1] 2 1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [v1.3.1] 3 1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [v1.3.1] 4 1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [v1.3.1] 5 1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [v1.3.1] 6

1943 Deadly Desert Para Hileli MOD APK [1.3.1] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Oyunun formu hala sıra tabanlı ve insanlar oyunu bitirmek için ayrı alanlarda birçok göreve katılacaklar.


1943 Deadly Desert 1.3.1 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. Sınırsız Para Hilesi
1944 Burning Bridges'e ek olarak, HandyGames ayrıca başka bir bağımlılık yapan strateji oyunu geliştirdi. Bu oyunun dövüş zorlukları da 2. Dünya Savaşı bağlamında inşa edilmiştir. Ancak Burning Bridges'den farkı savaş alanındadır. 


1943 Deadly Desert v1.3.1 MOD APK


Burning Bridges'de savaş alanı, Müttefiklerin birçok sağlam Nazi savunmasıyla karşı karşıya olduğu ve düşmanın savaşı yürütmek için yeterli lojistiğe sahip olduğu bir Avrupa cephesidir. Bu yeni oyuna gelince, herkesin savaş alanı Kuzey Afrika'da geçecek ve adı 1943 Deadly Desert.


1943 Deadly Desert Para Hilesi


1943 Deadly Desert'de, Alman ordusu hala Kuzey Afrika cephesinin önemli noktalarını savunma rolünü oynuyordu. Müttefik ordusunun (çoğunlukla İngiliz Kraliyet ordusunun) bir saldırgan rolü oynadığı bir durumda, Müttefiklerin amacı Alman ordusunu Kuzey Afrika'dan çıkarmaktır. O zamandan beri, bölgede çok fazla petrol kaynağı bulunduğundan, benzin ve Nazi yağı arzı azaldı.


1943 Deadly Desert Hile Apk


Oyunun formu hala sıra tabanlı ve insanlar oyunu bitirmek için ayrı alanlarda birçok göreve katılacaklar. Ayrıca, her zorluğun zorluğu zamanla değişecek ve her görevde yok edilecek düşman sayısı da artacak. Verilen görevleri yerine getirmek için, düşmanın onlara saldırmak veya onları kuşatmak için yürüyüşünün yönünü yargılamak için savaş alanını bilimsel olarak gözlemlemelisiniz. Ayrıca, oyuncuların savunmaları kırmak veya düşmanların karşı saldırılarını önlemek için askeri birimleri akıllıca kullanmaları gerekir.


1943 Deadly Desert Apk indir


Oyunda yer alacak muharebe birimlerine gelince, üretici herkesin kontrol etmesi için farklı ırklar getiriyor. Piyade, üssü ele geçirmek için uygun, ancak sınırlı bir operasyon kapsamına sahip. Topçu, uzun menzilli saldırı yeteneğine sahiptir, ancak aynı zamanda piyade olarak sınırlı hareket kabiliyetine sahiptir. 


1943 Deadly Desert Apk Son Sürüm


Uzun mesafeler kat edebilen tanklar ve zırhlı araçlar, düşmanlara çok fazla zarar verir ve düşman hatlarına baskın yapılması durumunda kullanıma uygundur. Hava kuvvetleri, düşmanın kara kuvvetlerine (tanklar, topçular vb.) Yukarıdaki bilgilerden, her ordunun farklı güçlü ve zayıf yönleri vardır. Oyuncular, yalnızca güçlü yönlerin iyi kullanılması durumunda kazanır ve her bir ordunun zayıf yönlerini sınırlandırır.


1943 Deadly Desert indir (MOD, Sınırsız Para Hilesi)


Bir önceki android oyun BLOCKAPOLYPSE Zombi Avı APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 1 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar