Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [v0.797.89764]

Puan: 4.67 (Oylar: 7)
Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [v0.797.89764] 1 Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [v0.797.89764] 2 Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [v0.797.89764] 3 Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [v0.797.89764] 4 Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [v0.797.89764] 5 Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [v0.797.89764] 6

Evolution 2 Battle for Utopia Para Hile MOD APK [0.797.89764] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Oyuncular bilim kurgu tarzı askerlere eşlik etmeye devam edecek


Evolution 2 Battle for Utopia 0.797.89764 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. MENU MOD
  2. Yüksek Hasar

Kurulumu : APK dosyasını kurduktan sonra zipten çıkardığınız OBB dosyasını android / obb içine yapıştırın.

My.com BV, Google Play'in birçok türde birçok popüler oyun ürünü veritabanına katkıda bulunmuştur. Aksiyon türü oyununda, paralel olarak çalışan üç oyunla Evolution serisi ile en popülerler. Bu serinin son oyunu , kardeşinin adının uzun zamandır beklenen devamı olan Evolution 2: Battle for Utopia'dır . Güzel savaş sahneleri, arsasında kalan ilgi noktalarını ortaya çıkaran yeni ayrıntılarla geri dönecek. Oyuncular bilim kurgu tarzı askerlere eşlik etmeye devam edecek. Bu bölüm 2, Bölüm 1'in en yoğun ve ilgi çekici deneyimlerini yeniden üretecek ve farklı bir açıdan gösterecektir. Ütopya evreninin hikayeleri, oyunculara daha hızlı, daha yıkıcı ve daha ilgi çekici bir hızda sunulur.


Evolution 2 Battle for Utopia v0.797.89764 MOD APK


Evolution 2: Battle for Utopia, tepeden tırnağa nişancı, aksiyon, strateji ve RPG öğelerinin kusursuz bir karışımı olan büyük ölçüde çalışacak! Oyuncuyu beklenmedik bir şekilde ölmemek için aynı anda birçok şeyi gözlemlemeye zorlayan bir maç meydana gelir. Ayrıca, en düzgün şekilde kazanmak istiyorsanız, taktikler ve dövüş stilleri önceden belirlenmiş olmalıdır.


Evolution 2 Battle for Utopia 0.797.89764 Para Hile Apk


Ütopya daha önce galaktik bir milyarder tatil beldesiydi, ancak acımasız yağmacılar, canavarlar ve savaş robotları tarafından taciz edildi. Kaotik bir sahne yarattılar ve sürekli savaşlar yaşandı, oyuncuyu kaçışsız bir dövüş kasırgasına sürüklediler. Kaptan Blake - bu oyunun ana karakteri, taciz edici tüm düşmanları üzerinde psi enerjisini kullanmak zorunda kalacak. Esper güçleri, bu savaşa bir çözüm bulmak için tehlikeli bir deneyin sonucudur.


Evolution 2 Battle for Utopia Son Sürüm Apk


Oyun, yeni olmayan ancak oyuncuların manzaranın tadını çıkarmasını sağlayacak bir tarz olan kıyamet sonrası uzay biopunk tarzı ile tasarlanacak. Çeşitli nüanslara sahip uzay canavarları ile birlikte oluşturulan silahlar oyuna dahil edildi. 


Evolution 2 Battle for Utopia hile nasıl indirilir?


Evolution 2: Battle for Utopia'da bulunan tüm özellikleri öğrenmek çok çaba gerektirir. Ustaca bir savaş sistemi, oyuncuların taktiksel planlama, harita gözlemi, dövüş vb. Gibi birçok oyun becerisinde ustalaşmasını gerektirir. Bu, oyunu savaşlar için dengeli hale getirir. Birincisi, bu faktörler birbirini etkileyeceği için, bir faktör diğer yönlere göre çok güçlü veya çok zayıf olmayacaktır.


Evolution 2 Ütopya APK indir


Çeşitli oyun modları, çeşitli savaş türleri, farklı taktikler gerektirir. Bir PvE oyununda oynadığınızda, çok akıllı olmayan ancak çok ötesine geçen özel güçlere sahip rakiplerle yüzleşmeniz gerekecek. Bunun üstesinden gelmek istiyorsanız, yalnızca zekayı kullanabilir ve yaratıcılığınızı en üst düzeye çıkarabilirsiniz. İşbirliği moduna katılın; oyuncuların güvenilir müttefikleri çağırmasına, diğer oyuncularla omuz omuza görevleri tamamlamasına izin verilecek. Çevrimiçi savaşlar modu çok oyunculu olacak ve yoğun PvP savaş alanlarını beraberinde getirecek.


Evolution 2 Ütopya Savaşı indir (MOD, Yüksek Hasar / Tanrı Modu)


Bir önceki android oyun Mad Skills Motocross 2 APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 7 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar