2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [v1.5]

Puan: 5.00 (Oylar: 2)
2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [v1.5] 1 2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [v1.5] 2 2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [v1.5] 3 2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [v1.5] 4 2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [v1.5] 5 2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [v1.5] 6

2022 Indonesia Bus Simulator Hileli MOD APK [1.5] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Bir şehirden diğerine seyahat ederken, otobüse binip binmeme kararı tamamen size kalmış.


2022 Indonesia Bus Simulator 1.5 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. Ücretsiz Ödül Hilesi

2022 Indonesia Bus Simulator oynamak, Endonezya'da bir otobüs şoförü olma hayallerinizi gerçekçi ve heyecan verici bir şekilde gerçekleştirebilir. Bu oyun türünün ilk örneği değildi, ancak şüphesiz Endonezya ortamında geçen en zengin özelliklere sahip ve otantik otobüs simülatörü oyunudur. İşte Bus Simulator Indonesia'nın en iyi özelliklerinin bir listesi.


2022 Indonesia Bus Simulator v1.5 MOD APK


Bir şehirden diğerine seyahat ederken, otobüse binip binmeme kararı tamamen size kalmış. 2022 Indonesia Bus Simulator oyununun en son tekrarı gösteriliyor ve dağlar, yollar ve diğer insan yapımı yapıları içeren nefes kesici bir ortamda gerçekleşiyor. 


2022 Indonesia Bus Simulator Para Hilesi


Grafik ayarlarından, otobüsün nasıl çalıştırıldığına ve aradaki her şeye kadar oyunun sunumuyla ilgili her şey, karar vermek için tamamen size kalmış. Otobüs gündüz ve gece sürekli çalıştığı için en uygun zamanda binebilirsiniz.


2022 Indonesia Bus Simulator Altın Hilesi


Kontroller çok basit olduğu için mükemmel karaciğeri oluşturmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Oyunun arka planı Endonezya'daki gerçek hayattaki yerel ayarlara dayanıyor ve onları gezebileceksiniz. Ek olarak, birkaç Endonezya otobüsü türünü deneyebilirsiniz. 


2022 Indonesia Bus Simulator Otobüs Hilesi


Pek çok çekici özelliği, mükemmel 3D görselleri ve ilginç, düşündürücü sesleri içerir. Sürüş sırasında kulaklarınız bu hoş olmayan reklamlardan kurtulacaktır. Her oyuncu Liderlik Tablosunda yükselmeye çalışmalıdır. 


2022 Indonesia Bus Simulator Apk Hile


Ek olarak, oyunun araç mod sistemi, oyuncuların özel olarak oluşturulmuş 3D modellerini oyun içinde kullanmalarını sağlar. Otobüs Simülatörü Endonezya'nın 2022'de piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak o zamana kadar güncellemeye ve geliştirmeye devam etmek istiyoruz. 


2022 Indonesia Bus Simulator Apk indir


Oyunun özü açısından şu ana kadar deneyimledikleriniz, meşhur buzdağının sadece görünen kısmı. Daha ne kadar dayanabileceğimizi tahmin ediyorsunuz? Bus Simulator Indonesia ile çok fazla çaba harcamadan ve çok kısa sürede çok eğlenebilirsiniz.


2022 Indonesia Bus Simulator indir (MOD, Ödül Hilesi)


Bir önceki android oyun Car Driving Open World APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 2 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar