Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [v22.00.18238]

Puan: 4.06 (Oylar: 18)
Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [v22.00.18238] 1 Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [v22.00.18238] 2 Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [v22.00.18238] 3 Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [v22.00.18238] 4 Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [v22.00.18238] 5 Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [v22.00.18238] 6

Rebel Racing Mega Hileli MOD APK [22.00.18238] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Hızlı ile ilk arasında ince bir çizgi vardır...


Rebel Racing 22.00.18238 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

1. MOD Menüsü
2. Nitro Etkinleştirildi.
  // Nitro Boost'u Etkinleştirir

3. Donmuş AI Düşmanları  // AI Düşmanları Hareket Etmez

NOT : Donmuş YZ Düşmanları, düşmanın ortadan kaybolmuş gibi görünmesine neden olan görsel hatalara neden olabilir, ancak yok olmadılar yine de onlara çarpabilirsiniz!

Her birimiz çocuk olduğumuz için oyuncak araba modelleri her zaman satışta olan herhangi bir oyuncak mağazasında en çok satan ürünlerden biridir. Ya da arabalarla ilgili film başlıkları, "Arabalar" filmi ve ünlü aksiyon filmi "Hızlı ve Öfkeli" olarak görülebilecek tipik insanlar tarafından her zaman sevilir. Bu nedenle, her yaştan çoğu insan tarafından oynanan oyun türü, yarış oyunu türünden bahsetmekten başka bir şey yapamaz. Bir süre önce çıkan çok iyi yarış oyunlarına aşina olmalıyız, örneğin: Project Cars, Split / Second, iRacing, Dirt 3,… Ama bu oyunları bir kenara bırakırsak. Bugün sizlere kaçırmayacağınız bir yarış oyununu tanıtacağım , bu oyunlarda çok başarılı bir üretici olan Hutch Games tarafından yayınlanan Rebel Racing, size süper arabanın muazzam bir hıza sahip yoğun savaşını getirmeyi vaat ediyor.


Rebel Racing v22.00.18238 MOD APK


Rebel Racing, bize son derece aşina olan bir yarış oyunudur. Oyuna ilk katıldığınızda, doğrudan gerçek bir yarışa sokulacaksınız, böylece oyuna hızlı bir şekilde alışabilirsiniz. Başlangıç ​​maçının bitiminden sonra listeden en çok sevdiğiniz otomobili seçeceksiniz. En yakın arkadaşınız olacak ve her rakibi yenmek ve önce bitirmek için en zorlu yolculuktan ve en tehlikeli virajlardan geçecek. Oyunun hızlı tempolu bir oynanışa sahip olduğunu, yarışa girdiğinizde hızlı ilerlemekten başka seçeneğiniz kalmayacağını veya hemen geride kalacağınızı söyleyen oyunun başlangıcıdır. Oynanış basit, ancak iyi bir beceriye ve doğru stratejiye sahip değilseniz, istediğiniz son konumu elde etmeniz kolay olmayacaktır.


Rebel Racing Para Hilesi


Ancak yarışları tamamlamaya başlarsanız, her maçtan sonra hesabınızı yenilemek için size yükseltme yapıp getirebileceğiniz belirli bir ekonomik kaynak sağlayacaktır. Kendine daha güçlü bir araba yap. Ayrıca oyunculara belirli görevleri tamamladıktan sonra verilen hediyeler de var. Ancak arabaların sadece pistte bizi desteklemek için bir araç olduğunu da bilmelisiniz çünkü bunun yanı sıra kendinize iyi araç kontrol becerileri geliştirmeniz gerekiyor. Değilse, rakibiniz sizden daha az güçlü arabalara sahip olsa bile, başarısızlığı kabul etmek kaçınılmazdır. Ekranda görüntülenen sanal tuşlar çok fazla değil ve kullanımı çok kolay. Ekranın her iki yanında arabanızı sürebilmeniz için iki gezinme tuşu vardır. Ek olarak, rakibinizi yenmek için hızlandırabileceğiniz bir hızlandırıcı anahtar vardır.


Rebel Racing Nitro Hilesi


Ayrıca oyuncuların “Rebel Racing” oynarken yaşayacakları ilginç özellikleri de göz ardı edemezsiniz. Dışarıda tanıdığımız arabalar ile çok çeşitli araç sistemleri. Bu, uzun zamandır sevdiğiniz, ancak satın alma şartlarına sahip olmadığınız bir arabayı kendinize satın alabileceğiniz anlamına geliyor, burada, “Rebel Racing” de. Sadece bu değil, arabayı gerçek dünyada harika bir süper otomobil olacak şekilde özelleştirebilir ve yükseltebilir ve ardından sizi Rebel Racing turnuvasının zirvesine taşıyabilirsiniz. Harika, değil mi! Güzel yarış pistlerinde dünyanın en iyi sürücüleriyle oynayacaksınız!


Rebel Racing Hile Apk


Bu kesinlikle bu oyundan son derece etkileneceğiniz bir artı nokta olacaktır. Rebel Racing, piyasadaki lider grafik FX'in sahibidir. Son derece ilginç hissi veren son derece keskin ve güzel görüntüleri deneyimleyeceksiniz. Ek araçlar hız delisi, türbinler ve güzel West Coast konumlarıdır. Rebel Racing, mobil yarış türüne yepyeni bir boyut getiriyor. Rebel Racing'in görmezden gelemeyeceğiniz tanıdık ve kıymetli şeylerin yanında size yeni bir rüzgar veren bir oyun olacağını görmeniz için yukarıdakilerin hepsi yeterli olabilir.


Rebel Racing İndir (MOD, Nitro Hilesi)


Bir önceki android oyun Colonel Ruffs Brawl Stars APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 18 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar