Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [v1.26.493]

Puan: 3.00 (Oylar: 2)
Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [v1.26.493] 1 Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [v1.26.493] 2 Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [v1.26.493] 3 Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [v1.26.493] 4 Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [v1.26.493] 5 Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [v1.26.493] 6

Ronin The Last Samurai Mega Hileli MOD APK [1.26.493] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Klasik bir samurayın açık dünya oyunu. Ronin adlı samurayı kontrol ediyorsunuz.


Ronin The Last Samurai 1.26.493 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. Ödül Hilesi
  2. Reklam izlemeden ödüller kazanın! Öğreticiyi tamamladıktan sonra MOD Menüsünü kullanın!


Ronin The Last Samurai v1.26.493 MOD APK


Ronin The Last Samurai, klasik bir samurayın açık dünya oyunu. Bu, gergin, bire bir kılıç düellolarından, bir ağacın altında haiku bestelemek için barışçıl inzivalara kadar odaklanmış, düşünceli anlarla dolu güzel bir oyundur. Açık dünya oyunları büyük ve meşgul ve bu unsurlar - devasa savaşlar, genişleyen harita, bol yan görevler, tekrarlayan görev yapısı - bu oyunu özel kılan şeyleri boğuyor. Oyunun iki tarafı sürekli olarak anlaşmazlık hissediyor. Çalıştığı zaman inanılmaz. Geri kalan zamanlarda, yine bir başka açık dünya aksiyon oyunu. Bu harika oyunda ne olduğunu bulalım.


Ronin The Last Samurai Para Hilesi


Ronin The Last Samurai, 13. yüzyılda Japonya'da, bir Moğol ordusunun adayı işgal ettiği sırada geçiyor. Savaşçı nüfusunun çoğunu yok eden büyük ölçekli bir saldırının ardından kalan tek samuraylardan biri olan Ronin olarak oynuyorsunuz. Başlangıçta Ronin'in hedefi görece küçük: Moğol lideri tarafından esir alınan Tsushima samurayının lideri amcasını kurtarmak istiyor. Sonunda, bu tür şeyler çok sık yaptığı gibi, riskler yükselir. Ronin, işgali engellemeye ve Japon anakarasına yayılmasını engellemeye çalışan bir direniş gücünün fiili lideri olur.


Ronin The Last Samurai Hasar Hile Apk


Bu süreç basit değil. Oyunun özündeki çatışma sadece iki karşıt ordu arasında değil; aynı zamanda Jin'in içinde. Düşmanlarıyla kafa kafaya yüzleşen ve her şeyden önce şerefe değer veren geleneksel bir samuray. Ama bu size mutlaka savaş kazandırmaz. Düşmanı terörize etmek için tasarlanmış kuşatma silahları ve taktikleri kullanan acımasız işgal kuvvetiyle başarılı bir şekilde savaşmak için farklı taktikler denemek zorunda.


Ronin The Last Samurai Ölümsüzlük Hilesi Apk


Bu birkaç farklı şekilde gerçekleşir. En önemlisi, Ronin'in değişme şekli. Samuray yetiştirme tarzını yavaşça başka bir şey haline getirmek için, gizli taktikler, zehirli dartlar gibi ahlaki açıdan sorgulanabilir silahlar ve daha fazlasını kullanarak Ronin sakinlerinin basitçe "hayalet" dediği şey haline geldi. Sonunda, o temelde bir samuray Batman'i, çok çeşitli savaş becerileri ve kullanışlı aletlerle donanmış durumda.


Ronin The Last Samurai APK Son Sürüm indir


Ancak Ronin bunu tek başına yapamaz, bu da oyunun yapısını besler. Oyun görevlerinin çoğu Moğollarla savaşmaya ve liderlerini öldürmeye hazırlanıyor. Bu, yeni beceriler ve silahlar arayan ve güvenli bölgeler oluşturmak için kampları, kasabaları ve tarım arazilerini temizleyen, aralarında bir savaşçı keşiş ve rezil bir yay ustasının da bulunduğu dört müttefikten oluşan çekirdek bir grup da dahil olmak üzere adanın sakinlerinden destek toplamak anlamına geliyor.  Kulağa havalı geliyor, ancak çoğunlukla bu türdeki diğer oyunlara çok benziyor. Görevler - özellikle yan görevler - acı verici derecede genel olabilir. Neredeyse hepsi bir alana gitmeyi, onu düşmanlardan temizlemeyi ve muhtemelen yol boyunca önemli bir öğeyi toplamayı içerir. Bazıları gizliliğe ihtiyaç duyar, diğerleri tırmanmaya veya izlemeye ihtiyaç duyar ve neredeyse her biri, size önemli bir şey söylerken sizi başka bir karakterin yanında yürümeye veya sürmeye zorlar. Ronin: The Last Samurai iyi yapılmış bir oyundur, ancak genellikle ciddi bir hayal gücü eksikliğine ihanet eder. 13. yüzyıl Japonya'sına nakledildiğinizi hissedebilirsiniz, ancak bu, patlayıcı kırmızı varillerden veya her yerde bulunan kule dizisinden uzaklaşabileceğiniz anlamına gelmez.


Ronin Son Samuray Hile Apk


Ronin bir samuray ustasıdır ve kendisi gibi kontrol eder. Oyun boyunca, her biri belirli bir düşman türüne karşı özellikle iyi çalışan ve eşleştirmek için biraz farklı kontrollere sahip olan farklı duruşlar öğreneceksiniz. Sonuç, savaşın, büyük, iri yarı bir hayvan ya da kalkanı olan yetenekli bir kılıç ustasına karşı olmanıza bağlı olarak farklı hissettirmesidir. 


Ronin The Last Samurai hile nasıl indirilir?


Aynı şekilde, oyun keşfetmeyi teşvik eder ve sizi genellikle ince şekillerde hedeflere doğru iter. "Yönlendirici rüzgar" adında bir özellik var ve kulağa tam olarak benziyor: mevcut hedefinizin yönünü işaret eden bir rüzgâr göreceksiniz. Sıkı itme oyunlarının tipik olarak oyuncuya verdiği aksine, çoğunlukla nazik bir hatırlatma. Keşif söz konusu olduğunda, benzer şekilde hafif bir dokunuş var; sizi ilginç bir şeye doğru takip etmeniz için dürten altın bir kuş veya kahverengi tilki görebilirsiniz.


Ronin The Last Samurai indir (MOD, Hasar / Ölümsüzlük Hilesi)


Bir önceki android oyun Farmscapes APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 2 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar