Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [v0.33.1346440]

Puan: 5.00 (Oylar: 4)
Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [v0.33.1346440] 1 Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [v0.33.1346440] 2 Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [v0.33.1346440] 3 Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [v0.33.1346440] 4 Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [v0.33.1346440] 5 Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [v0.33.1346440] 6

Star Wars Galaxy of Heroes Mega Hileli MOD APK [0.33.1346440] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. İsyancıların en üstün lideri olun, milyonlarca askere hükmedin ve galaktik savaşlarda yer alın


Star Wars Galaxy of Heroes 0.33.1346440 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. MENÜ MOD
  2. ÇOKLU HASAR
  3. SAVUNMA ÇOKLU

Yıldız Savaşları, geçen yıl çarmıhta gördüğümüz en zorlayıcı dövüş haline geldi. Yıldızlar arasındaki büyüleyici maceralar ve hatta evrendeki en güçlü yaratıkların çatışmalarıyla. Star Wars Galaxy of Heroes, oyuncuların en ünlü yerlerdeki ikonik karakterleri kontrol edebilecekleri o dünyada yaşamalarını sağlayacak, Google Play'de 10 milyondan fazla indirme ile popüler bir oyundur. Orada, savaşlar filmlerde olduğundan daha yoğun çünkü karakterler her zaman en iyisi olan bir takıma yerleştiriliyor. Oyuncular, bir rüya takımına dönüşmek ve diğer gruplarla yüzleşmek için hayali karakterlerinden en iyi şekilde yararlanacaklar.


Star Wars Galaxy of Heroes v0.33.1346440 MOD APK


Karakter sayısı çok olacak çünkü bu sürüm her çağdan tüm ünlü kişileri bir araya getirecek. Bir Star Wars Hikayesi, Star Wars ™: Son Jedi ™ ve Rogue One ™: Bir Star Wars ™ Hikayesi. Çeşitli kombinasyonlar aksiyon filmleri, destansı savaşlar, beklenmedik değişkenler üretecek. Genel olarak, oyunun sunduğu deneyim oyuncuları hayal kırıklığına uğratmayacaktır.


Star Wars Galaxy of Heroes rehber


Star Wars Galaxy of Heroes, bugüne kadarki en popüler mekanizmalardan birini takip edecek. Sıra tabanlı RPG savaşı, oyuncuların sahip oldukları karakterleri iyi bir stratejiye göre düzenleyerek gücünü en üst düzeye çıkarmalarını mümkün kılar. Ayrıca oyuncu, üstün güçlere sahip patronlarla karşı karşıya gelir ve efsanevi uzay aracını Millennium Falcon gibi kullanır. Daha sonra zorluklar daha yoğun olacak ve oyuncunun maksimum güçte karakterlerle birlikte en uygun taktikleri vermesi gerekecek.


Star Wars Galaxy of Heroes hile


Bu oyunun sentezlenmiş bir versiyonu olduğu için karakterleri pek çok farklı versiyondan alınıyor ve hiçbir şeyle sınırlı değil. Bu, oyuncuların kendilerini seçkin aydınlık ve karanlık olarak özgürce seçebilecekleri ve tüm sürümlerden karakterleri yavaşça toplayabilecekleri anlamına geliyor. Bundan sonra, kendinizi geliştirmek için pratik yapmaya, savaşmaya, önemli hareketler oluşturmaya devam edin.


Star Wars Galaxy of Heroes taktik


Bu galaksiler arası savaşta oyuncular sadece savaş alanında değil, aynı zamanda uzay kampanyalarına da katılıyor. Bu, Millennium Falcon gibi en ünlü uzay gemisinin ve Amiral Ackbar's Home One gibi devasa Capital Ships'lerin kilidini açıp kullanmalarına izin verileceği anlamına geliyor. 


Star Wars Galaxy of Heroes elmas Hilesi 2023


Mürettebat birbirleriyle koordineli olmalı ve farklı taktikler geliştirmelidir. Her gemi, gücünü en üst düzeye çıkarmak için kendi mürettebatına ve taktiklerine sahiptir. Bu nedenle oyuncu, maksimum güce sahip olmaları için her gemiye özel beceriler de eklemelidir. Ayrıca, savaş gemisini olabildiğince sorunsuz bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olabilmeleri için en iyi pilotları işe almayı unutmayın.


Star Wars Galaxy of Heroes Kristal Hilesi


İsyancıların en üstün lideri olun, milyonlarca askere hükmedin ve galaktik savaşlarda yer alın Her rakibi yenin ve galakside bir usta olun. Ayrıca oyuncular Squad Cantina Battles, PvP Squad Arena ve Squad Tournaments aracılığıyla evreni fethedebilir ... Kahramanınızın güçlü bir dövüş gücüne sahip olması için ekipman ve silahları yükseltmeniz gerektiğini unutmayın. Millennium Falcon gibi film serisinin ikonik gemileri, Amiral Ackbar's Home One gibi devasa Capital Ships gibi devasa savaş gemilerini toplayın


Star Wars Galaxy of Heroes İndirin (MOD, Sınırsız Enerji Hilesi / CD Yok)


Bir önceki android oyun City Island 4 APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 4 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar