SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [v1.45.0.108884]

Puan: 4.40 (Oylar: 32)
SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [v1.45.0.108884] 1 SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [v1.45.0.108884] 2 SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [v1.45.0.108884] 3 SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [v1.45.0.108884] 4 SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [v1.45.0.108884] 5 SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [v1.45.0.108884] 6

SimCity BuildIt Para Hileli MOD APK [1.45.0.108884] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Keyfine, zevkine göre para düşüncesi olmadan şehrini inşa et.


SimCity BuildIt 1.45.0.108884 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1.  Sınırsız Simoleon Hilesi
  2.  Sınırsız SimCash
  3.  Sınırsız NeoSimleon
  4.  Sınırsız Altın Anahtar Hilesi
  5.  Sınırsız Platin Anahtar
  6.  Seviye 32
  7.  Çevrimdışı

Kurulumu SAI ile yapacaksınız. SAI'yi açın, ayarlara gidin ve Kurulumdan önce imzalamayı etkinleştirin.

YÖNTEM 3'ü deneyin.Talimatları dikkatlice okuyun, yoksa mod çalışmaz!

YÖNTEM 1 : 

1. İlk olarak, SimCity oyununu Zorla Durdurun.
2. Play Store'dan NoRoot Güvenlik Duvarı'nı indirin. (Telefonunuz root'luysa, AFWall+ veya favori güvenlik duvarınızı kullanabilirsiniz)
3. NoRoot Güvenlik Duvarı'nı açın ve “Uygulamalar” sekmesine dokunun, “SimCity”yi bulun ve üzerine dokunun, her iki kutuyu da (WiFi, Veri) “Herhangi birini reddet” olarak işaretleyin. erişim”, Ardından “Ana Sayfa” sekmesine dönün ve güvenlik duvarını başlatmak için “Başlat” düğmesine dokunun.
4. SimCity'yi açın, oyun yüklemeyi tamamlayana kadar bekleyin, normalden biraz daha uzun sürebilir.
5. Şimdi “Çevrimdışı oynuyorsunuz” açılır penceresini göreceksiniz, Sadece Tamam düğmesine dokunun ve Keyfini çıkarın.

SimCity'yi her açtığınızda NoRoot Güvenlik Duvarı kullanmanız gerekir.
Oyunu senkronize etmek isterse, bunu yapmayın ve oyunu en son uygulamalardan kapatın ve ardından İnternet bağlantısı olmadan tekrar açın.

YÖNTEM 2 : 

1. İnternetinizi kapatın ve SimCity'yi başlatın.
2. Şehir 3 gün boyunca çevrimiçi değil iletişim kutusu açılacaktır, İlk yöntem Yeniden Dene düğmesine dokunduğunuzda yeniden yükleme simgesi gösterecek ve ardından oyunu yüklemeye başlayacaktır.
3. Yükleme ekranı gelir gelmez internetinizi açmanız ve oyun yüklendikten hemen sonra interneti kapatmanız gerekmektedir.
4. Doğru yaptıysanız oyununuz çevrimdışı modda yüklenecektir.

YÖNTEM 3 :

1. Oyun size Ek verilerin indirilmesinde bir hata olduğunu sorarsa interneti kapatıp (bildirim çubuğu) ağı açın, tekrar deneyin ve verileri indirin
2. Verileri indirdikten sonra, bildirim çubuğundan hemen ağ bağlantısını kesin
3. İlerleme çubuğu %85'e ulaştığında, açın ve hızlı bir şekilde ağı açın ve ardından oyun arayüzünün açıldığı sesini duyun ve hızlı bir şekilde ağ bağlantısını kesin.
4. Aksi takdirde, her zaman oyuna üç gün boyunca çevrimdışı olarak giriş yapmadığınız sorulur. 1.2.3 adımlarını birkaç kez test edin! HIZLI Olmalısınız
5. Gelecekte, lütfen cep telefonunuzla birlikte gelen ağ kontrol yönetimini kullanın ve oyunun internete bağlanmasını yasaklayın!

Sims muhtemelen insanlarla veya oyunlarla çok geride değil. Fazla değil, belki birkaç kez duymuşsundur. Tipik bir şehir kurma oyunu olan The Sims'in güzel grafikleri ve cesur eğlence tarzı sayesinde oyuncularla puan kazanması zor değil. Ancak oyunun ölçeği hiçbir zaman mobil platforma ulaşmadı. Ve böylece ELECTRONIC ARTS, The Sims'in benzersiz deneyimini yeni mobil cihaz kullanıcılarına getiren SimCity BuildIt'i piyasaya sürdü .


SimCity BuildIt v1.45.0.108884 MOD APK


ELEKTRONİK ARTS son derece popüler bir oyun şirketidir, popülerlikleri önceki ürünün getirdiği büyük başarıya dayanmaktadır. ELEKTRONİK ARTS oyunlarının çoğu, inkar edilemez bir şekilde getirdikleri bir deneyim olan yüksek puan alan oyunculardır. SimCity BuildIt bir simülasyon türü oyunudur. Başka benzer ürünler de vardı, ancak The Sims'in yarattığı gölge o kadar büyük ki SimCity BuildIt, Sims'in Sims versiyonudur, SimCity BuildIt'in ELEKTRONİK SANATLAR için başka bir başarı yaratması zor değil.


SimCity BuildIt Para Hilesi


The Sims gibi, göreviniz binalar, oyun alanları, okullar, hastaneler,… bir şehir yaratmak için gereken tüm binaları inşa etmektir. Bu türü hiç oynamamış olsanız bile oyunu oynamak gerçekten çok kolay. Estetik tarzınızda güzel olduğu sürece, işleri istediğiniz herhangi bir yerde sürükleyip bırakmanız yeterlidir. Şehri inşa etmenin yanı sıra, işinizin güzelliğini bozan birçok faktör de var. Yeni binanın devasa bir şehri şekillendireceği yeri kazanmak için onları parçalara ayıralım.


SimCity BuildIt Anahtar Hilesi


Başlangıçta altın almak kolay değildir. Tamamen evinizi inşa etmek için yapılan hesaplamalara dayanmaktadır. Bir şeyler inşa etmek için, yeterli oldukları ve sadece para kazandıkları sürece, öncelikle gerekli ve önemli hizmetleri olan işlere öncelik verin. Altın para almak için bir şeyler inşa etmeniz, kiralamanız veya ticaret yapmanız gerekir, Üretimi kolay olmayan ama zaman çok uzun olan şeyler var, bunlar Nadir eşyalar, son derece değerli oldukları için biriktirmelisiniz. 


SimCity BuildIt hile nasıl yapılır


Şehrinizin tüm hizmetler için hem çeşitlendirilmiş hem de güvenli olmasını ister misiniz? Yeterli paraya ve yeterli kapasiteye sahip olduktan sonra kiralamak için önce küçük şeylerden, daha büyük binalardan inşa etmeye öncelik verin. İnşaatla meşgulken ev yangını, salgın hastalık gibi birçok zorluk çıkacaktır. ve parayı doğru kullanmazsanız, risk aldığınızda risk almanız gerekecektir. Öğeniz belirli bir sınıra her ulaştığında, daha büyük eserlerin kilidini açabileceksiniz.


SimCity BuildIt APK Son Sürüm indir


Görüntüleme açısını 3 boyutlu olarak döndürme özelliğine sahip SimCity BuildIt, oyuncuyu heyecanlandırmıyor. Köşeleri tıpkı sanal gerçeklik haritası gibi yakınlaştırma ve döndürme yeteneği sayesinde, istediğiniz işi kolayca kontrol edip inşa edebileceksiniz. Gerçek şehri inşa etme deneyimini geri getirin. ELEKTRONİK ARTS'nin, oyuncunun eğlence ihtiyaçlarını karşılayan SimCity BuildIt için grafiksel olarak çok fazla mühendislik yaptığını gösterin. SimCity BuildIt gibi üst düzey bir eğlence oyunu, zevkinize sadık veya sadece deneyimlemek istiyorsanız göz ardı edilmemelidir. Oyun planı, daha önce hiç oynamamış olsanız bile son derece basittir. SimCity BuildIt'inizde engel yok.


SimCity BuildIt İndir (MOD, Para / Level10 / Anahtar Hilesi)


Bir önceki android oyun Ronin The Last Samurai APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 32 Oylar ve 14 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
13
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
1
1 Yıldız
0

"SımCity"

Mete

2 yıl önce

Ya oyuna ne güzel giriyorum Diyor ki Başkan Oyun Verileri Bozulmuş Başka bir Kaynaktan yükle Diyor Ne yapmam gerek Acil Yardım

"Simctiy"

Rotasız baran

3 yıl önce

Öncelikle interneti kapatıp giriyorsunuz sonra uyarı gelecek yeniden dene ve çık diye Siz yeniden deneye basacaksınız ama basmadan önce interneti nizi açın ve yeniden deneye basın ve oyun açılacak ama açılfıktan sonra interneti kapatıp oynayın bunu her girişte yapacaksınız

"Simcity"

MHD

3 yıl önce

Oyun insede oynasa da kayıt işlemi olmuyor en baştan tekrar başlatıyor

"Muhammet Onur DEMİR'e cevap"

admin

3 yıl önce

Önbellek temizliği yapıp tekrar denediniz mi ?

"Simcity"

Muhammet Onur DEMİR

3 yıl önce

Kardeşim oyunu resmi kaynaktan yükleyin diyip atıyor bağlantıyı kestikten sonra da bağlantı açın diyor 3 gün giriş yapmadım diye bir seçenekte yok amk bi bak sana zahmet

"Simcity buildit"

Esmer

3 yıl önce

Gerçekten çalışıyor mu acaba???

"Simcity Buldit"

Herhangi biri

3 yıl önce

Üç gündür oturum açmıyorum diye bir seçenek yok

"Adem'e cevap"

admin

3 yıl önce

iphone için arayıp boşa zaman kaybetme çünkü imkansızdır.

"Simcyt"

Adem

3 yıl önce

İphone kullanıyorum tarih 14.03.2021 saat 23:25 ve ben hayla SimCity için hile bulamadım lütfen gerçekten bilen birisi varsa bana ulaşsın sıfır546altıyüz9altmışbel33

"SimCity Buildit 1.35.1"

EmKi

3 yıl önce

Merhaba ben bir sorunla karşılaştım lenovo marka Android 10 bir tabletle indiriyorum dosyayı "dosyalar" uygulamasından yüklerken uygulama yüklenemedi hatası oluyor yardımcı olursanız sevinirim

". cevap"

admin

3 yıl önce

Hocam bir arkadaş daha yazmıştı çalışmadığını söylemiş ama indirip kontrol ettik oyun çalışıyor problem yok. Açıklamadaki yazan "Oyuna girdiğinizde oyundan atarsa, lütfen giriş yapmak için ağ bağlantısını kesin ve ardından oyuna girin, üç gündür oturum açmıyorum seçeneğini işaretleyin, ardından ağı açıp tekrar deneyin, ardından ağ bağlantısını kesebilirsiniz!" bu adımları uygulayınız.

"Simcity Buildit"

.

3 yıl önce

Abicim calismiyor link dosya indiremezsiniz suan diyor.Lutfen düzeltirseniz cok sevinicem.Ayrica oyun normalde 135 mb gibi bisey fakat neden 185mb indirme boyutu var anlamadim.

"Herhangi biri'ne cevap"

admin

3 yıl önce

Bir sorun göremedik. Nasıl bir hata aldın ki ? Kendim indirdim ve kurdum çalışıyor.

"SimCity buildlt"

Herhangi biri

3 yıl önce

Abi hata veriyor dosya malesef şuan indiremzsiniz diyor

Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar