1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [v68.15.0]

Puan: 5.00 (Oylar: 1)
1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [v68.15.0] 1 1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [v68.15.0] 2 1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [v68.15.0] 3 1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [v68.15.0] 4 1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [v68.15.0] 5 1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [v68.15.0] 6

1010 Puzzle Kilitler Açık Hileli MOD APK [68.15.0] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Renkli geometrik blokların katılımıyla harika bir eğlence alanı getiriyor.


1010 68.15.0 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. Tüm temaların kilitleri açık

1010 oyuncuların en yüksek puanla engelleme tahtasını tamamlarken zeka ve zengin hayal gücüne sahip olmasını gerektirir. Renk blokları rastgele sağlanır; sistem, tüm meydan okuma süreci için genel gereksinimler ortaya koyar. Oyuncuların en yüksek puanı almaları ve sırayla rekorlarını kırmaları gerekiyor. Eğlencenizi daha rekabetçi hale getirmek için eğlenceli ağ toplulukları oluşturduk. Orada, performansınızı skor tablolarındaki herkesin performansıyla karşılaştırabilirsiniz.


1010 v68.15.0 MOD APK


Tüm zorluk, renk blokları ve bunların büyük tahta 1010'da nasıl düzenleneceği etrafında dönüyor! sağlamak. Oyuncular, tahtayı en ikna edici puanla tamamlama görevini alırlar. Sağlanan renk blokları çeşitli şekillerde gelir. Sistem, her tedarik için üç serbest renk ve şekil bloğu yayar. Oyuncular onları menüde istediğiniz herhangi bir alana taşıyacaktır. Oradan, sistem kombolarınızı kabul eder ve skor tablosundaki konumlarını belirler.


1010 Para Hilesi


Oyuncu, tahtada herhangi bir renkte bir blok düzenlemeyi bitirdiğinde, ancak kalan bloklar için yer kalmadığında, oyun biter. Oyun serbest biçimde yapılır; seviye olmayacak. Bazen puanınız bir üst seviyeye çıkarsa sistem size zararı olan renkli bloklar verir. Bu nedenle oyuncular, bu içeriği deneyimlerken her zaman herhangi bir karara dikkat etmelidir.


1010 Hile Apk


1010'da zekanızı test etme süreci! oyuncular temel gereksinimleri anladığında çok daha sorunsuz gerçekleşir. Her üyenin, tamamen yatay veya dikey bir sıra oluştururken, tahtadaki blokları ortadan kaldırma ve birleştirme yeteneklerini ortaya çıkarmasına izin verilir. 


1010 Apk indir


Onları bir kez yok edebilirsiniz; artı puanlar hızlı bir şekilde toplamınıza eklenecektir. Biriken puanlar, oyuncuların daha yüksek başarılar elde etmesine yardımcı olacaktır. Her adım dikkat ve özen gerektirir. Yüksek performansla birleşen güzel grafikler, oyunu aranan bir içerik haline getirdi. 


1010 oyunu oyna 1001


Her güncellemedeki deneyiminiz hakkında değerli geri bildirimlerinizi görmek isteriz. Tüm önemli değişiklikler önceden bildirilir. Bir yapbozun zirvesini fethetme süreci, herhangi bir iş tarafından kesintiye uğratılabilir. Ancak, endişelenme; Duraklatabilir ve işinizi yapabilirsiniz, puan kaydedilecektir!


1010 oyna


Yüzlerce oyuncu 1010'da bir meydan okuma için bir araya gelecek! Asıl sürpriz, oyuncu topluluğundaki büyük ve küçük sıralamalara katılmanızdır. Bu heyecan verici içerik savaşında garip yüzler arkadaşlarınız veya rakipleriniz olacak. Ayrıca rekabete dayalı etkinlikler ve yapboz sezonu gibi dikkat çekici etkinlikler de eğlencenin heyecanını artıracak.


1010 Apk Dayı


Herkese açık lider panosu ile oyuncular, katılan adayların listesini tam olarak kontrol edebilir ve puanlarını ve zaman dilimlerini görebilir. Skor tablosunun en üst konumu, elde ettiğiniz puan sayısına bağlı olarak her zaman değişir. Ancak yeni oyunda bunların üstesinden gelecek cesaretiniz varsa hiçbir şeyin garantisi yok. Ayrıca, yeni kilometre taşlarında kendinize meydan okuyarak, sınırları zorlayarak ve ilerleyerek kendinizi fethedin.


1010 Full indir


1010 sizin için birçok yeni oyun alanı yaratır, bulmaca oyunlarının kralı olarak katıldığınızda en iyi deneyimler, turnuvayı fethetmek için size daha fazla güven verecektir. Herhangi bir sınır olmayacak; Oyun, tahtada bloklarınız için yer kalmadığında durur. Uygun bir strateji, oyuncuların hızlı bir şekilde hafif patlamalar oluşturmasına ve renkli blokları ortadan kaldırmasına yardımcı olacaktır. Herkesin skor tablosunda en üst sıralarda yer almak için mücadele ettiği sistem bağlantılı topluluklara katılmanız daha da iyi olur.


1010 indir (MOD, Kilitler Açık)


Bir önceki android oyun Downhill Smash APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 1 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar