1979 Revolution Black Friday Full Hileli MOD APK [v1.2.4]

Puan: 5.00 (Oylar: 1)
1979 Revolution Black Friday Full Hileli MOD APK [v1.2.4] 1 1979 Revolution Black Friday Full Hileli MOD APK [v1.2.4] 2 1979 Revolution Black Friday Full Hileli MOD APK [v1.2.4] 3

1979 Revolution Black Friday Full Hileli MOD APK [1.2.4] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Basit oyunun yanı sıra, bu küçük ama aynı zamanda oldukça önemli eylemler, oyunun zengin, beklenmedik ve macera dolu olmasına yardımcı oldu.


1979 Revolution Black Friday 1.2.4 APK AÇIKLAMASI


MOD Özellikleri:

  1. Full - Tam Sürüm

Oyun sahnesi tamamen rahatsız edici bir şekilde gerçekleşiyor. Saf ve hafif bir eğlence oyunu arıyorsanız 1979 Revolution Black Friday'i asla indirmemenizi tavsiye edebilirim. Çünkü bir kez oynadığınızda, tüm gün boyunca düşünceleriniz ve duygularınız sallanacak.


1979 Revolution Black Friday v1.2.4 MOD APK


1979 Revolution Black Friday oyununda zengin bir geçmişe sahip olan Reza Shirazi adlı bir karakteri canlandıracaksınız. Almanya'da okuduktan sonra, Rıza İran'a döndü ve yanlışlıkla burada devam eden büyük bir devrime sürüklendi. 1979'da Rıza, geleceği İran'daki devrimde çok önemli bir role sahip olacak bir foto muhabiriydi. Ve sadece kamera ve vicdanın çağrısı ile, hayatınızdaki olaylar için bir dizi irili ufaklı kararlar vereceksiniz ve bu kararlardan seçimlerinize bağlı olarak etrafınızdaki her şey, tüm ilişkiler değişecek.


1979 Revolution Black Friday Para Hilesi


Bununla birlikte, tarih, bir oyun geliştirmek için her zaman zor bir konudur, çünkü olana yakın, tutarlılık gerektirir. Ama 1979 Devrimi Kara Cuma bunu mükemmel bir şekilde yaptı. Bu tarihi macera oyununun fiyatı, her olayı birbirine nasıl bağladığıdır. Ve seçim, karar ve kaderin değişmesi türüne göre oynamasına rağmen, hikayenin sonundaki hikaye hala yaşanan tarihe bağlı kalıyor. 


1979 Revolution Black Friday Silah Hilesi


Bu, "her şey ayarlandı" anlamına gelmiyor mu? Ama hedef kesinlikle değişmeyecek: İran Devrimi 1978-1981'de gerçekleşti. İçindeki her küçük ilişkiye gelince, kahramanın hayatı yaptığınız her kelimeye, eyleme veya seçime bağlı olarak değişecektir.


1979 Revolution Black Friday Hile Apk


Ne söylersen söyle, siyasi görüşünüzü ve dünya görüşünüzü çok net bir şekilde gösterir. Oradan her şey birbiri ardına gelecek. Bu oyunu başarılı kılan ilk faktör budur. 1979 Revolution: Black Friday'in oynanışı, ağır kurallar koymaz veya yeni kavramlar ortaya çıkarmaz. Mevcut üç boyutlu alanda özgürce hareket etmek için karakterinizi kontrol etmeniz yeterli. 


1979 Revolution Black Friday Full Apk indir


Olayların gidişatını takip ederek bazen hızlıca birkaç tuşa basmanız, dosya almanız, bir arkadaşınızla kaçmanız ya da bir kitap açmanız gerekecek… Gerçi bu hareketler bazen biraz fazla hızlı olsa da. İlk sahnede olduğu gibi, kız aceleyle kapıyı açtığında, talimatlara göre masaya bir dosya almak için zamanında tepki vermemiştim. Ama sonra alışınca her şey çok kolay oldu.


1979 Revolution Apk indir


Basit oyunun yanı sıra, bu küçük ama aynı zamanda oldukça önemli eylemler, oyunun zengin, beklenmedik ve macera dolu olmasına yardımcı oldu. Yukarıdaki gibi, dosyayı alıp kaçtığınızda sorun yok (ama yine de sokakta polise yakalanacaksınız), ama benim kadar yavaşsanız hemen tutuklanırsınız.


1979 Revolution Tam Sürüm Apk


Ayrıca, devrimin fotoğraflarını çekmenize ve aynı anda Tahran'da çekilmiş gerçek fotoğraflarla karşılaştırmanıza izin verilir. Duygusal bir belgesel izliyormuş gibi hissetmek. Bunlar aynı zamanda oyunun cesur sinematik bölümleridir.


1979 Revolution Black Friday indir (MOD, Full Sürüm)


Bir önceki android oyun Truck Simulator Ultimate APK sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları
Yorum & İnceleme Ekle
Değerlendirme kriteri: 1 Oylar ve 0 Kullanıcı Yorumları
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum & İnceleme Ekle
E-posta adresinizi asla paylaşmayacağız.
Oyun Haberleri
Bu Kategorideki Diğer Uygulamalar